Over Firma Leef!

Over Firma Leef!

Na jarenlang als strategisch adviseur te hebben gewerkt ben ik in 2016 met Firma Leef! met twee benen de wereld van de sport ingestapt. Hierin komen mijn passie voor sport, mijn creatief strategische geest en mijn ondernemerschap samen.

Ik geloof in de kracht van sport. Sport als doel én sport als middel. Sporten doet leven. Daarom heet mijn bedrijf Firma Leef! Het uitroepsteken benadrukt de focus op ‘doen’. Ga leven. Doe leuke dingen. Geniet ervan. Mijn rol hierin? Ik help organisaties strategieën en concepten te ontwikkelen die mensen het gevoel geven dat ze leven. Concepten die het leven van mensen leuker maken. Ook voor groepen in onze maatschappij die hier een extra steuntje in de rug bij nodig hebben. Mijn primaire focus hierin is sport. Sportermarketing noem ik dat.

Inspiratie voor Innovatie

Oogkleppen af! Dat is nodig in de wereld van sport om echt vernieuwend te zijn en met oplossingen te komen die inspelen op de veranderende wensen en behoeften van sporters. De sport is gewend vooral naar zichzelf te kijken maar we kunnen zoveel leren van wat er in de wereld buiten die van sport gebeurt. In mijn opdrachten maken we daarom altijd een uitstap om ons breder te laten inspireren.

Ik geloof ook in kruisbestuiving tussen de wereld van sport en andere domeinen als cultuur, onderwijs en zorg. En ‘I practice what I preach’. Ik ontwikkel ook op eigen initiatief (sport-)concepten. Zie bijvoorbeeld Sproef; een nieuw en eigentijds concept om kinderen op een hele leuke manier goed van verschillende sporten te laten proeven.

Quotes over Firma Leef!

  • “Margot van Beusekom, eigenaar en oprichter van Firma Leef is een onderscheidend professional en een bijzonder prettig persoon om mee te werken. Ze denkt en doet mee op vele niveaus, is zeer accuraat en overtuigend in haar handelen”

    Gert-Jan Lammens – Directeur Rotterdam Sportsupport