Sporterstrategie

Een sporterstrategie is een strategie die mensen in beweging brengt én houdt. Een strategie waarin de sporter zowel het startpunt is als het uiteindelijke doel. Firma Leef! gelooft dat iedere strategie van iedere sport(gerelateerde) organisatie deze sporter centraal zou moeten stellen. Een sporterstrategie kijkt ook verder dan vandaag of morgen en houdt rekening met de snel veranderende wereld. Essentieel is dat de sporterstrategie richting geeft vanuit een duidelijke visie. Maar een sporterstrategie in deze tijden geeft ook de ruimte om flexibel in te spelen op veranderingen.

Firma Leef! helpt je op een inspirerende manier bij het definiëren van jouw speelveld van morgen en overmorgen. Samen bepalen we welke rol jouw organisatie hierin speelt of kan spelen. We helpen keuzes maken, prioriteiten stellen en zorgen voor een inspirerende uitwerking van de gehele strategie.

“Een sporterstrategie is een strategie die mensen in beweging brengt én houdt.  Een strategie waarin de sporter zowel het startpunt is als het uiteindelijke doel”

Strategiecheck: laat je strategie challengen

Is jouw sporterstrategie wel een echte sporterstrategie? Is hij van deze tijd? Of liever gezegd: is hij van morgen en overmorgen? Firma Leef! kijkt graag met je mee. En met de strategiecheck kan dat heel laagdrempelig en snel. Wij kijken naar je huidige strategie en challengen deze. Dit betekent dat we concrete vragen stellen om dingen scherp te stellen, relevante inspiratie met je delen en vernieuwende ideeën aandragen. We bespreken onze bevindingen vervolgens in een persoonlijke afspraak.

Challenge ons

Overige sportermarketing onderdelen

Sporterinzichten

Sporterconcepten

Sporterexperience