Trainingsprogramma Sportermarketing

Algemene informatie

VODW Data Science Talent Program

Data, essentieel voor iedere sportorganisatie maar niet eenvoudig om succesvol mee aan de slag te gaan. Heeft jouw organisatie ook plannen iets te doen met bijvoorbeeld sporterdatabases, verenigingsmonitoren, het koppelen van externe databronnen, het segmenteren en profileren van sporters of dashboards? Of wil je meer snelheid of expertise brengen in huidige activiteiten? Lees dan vooral verder.

Het Data Science Talent Programma is een intensief tweejarig opleidingsprogramma

Jonge professionals, met een bèta gerelateerde, academische opleiding en affiniteit met marketing, gaan eerst door een strenge selectieprocedure bij VODW (kennis en persoonlijke vaardigheden). Als zij bovengemiddeld presteren dan kunnen ze starten met het programma. Een uniek tweejarig opleidingsprogramma dat start met een vijf weken durende intensieve data science opleiding waarbij de volgende onderwerpen aan de orde komen:

  • Commercial analytics: Customer experience, pricing, analytics, marketing technologie, programmatic marketing
  • Data tools: Excel, SQL, R, Phyton, Tableau, Tensorflow
  • Data technieken: Descriptive analytics, visualisatie technieken en predictive analytics
  • Personal skills & impact: Personal pitch, dashboard design, design thinking, agile werken

Na 5 weken gaan ze 4 dagen aan de slag bij opdrachtgevers met een terugkomdag op vrijdag voor een verdiepende training en opleiding conform hun ontwikkelbehoefte. Daarnaast hebben de talents een Data science professional-buddy vanuit VODW waarmee ze te allen tijde kunnen sparren.

Waarom zou je van dit programma gebruik moeten maken?

Vanwege de aantrekkingskracht van VODW op de arbeidsmarkt en hun langjarige ervaring op dit terrein kunnen zij de beste talenten uit de markt aanboren. Dit vullen zij aan met intensieve begeleiding vanuit VODW, met Data Science consultants die enorm veel kennis en ervaring hebben bij verschillende bedrijven. De begeleiding en het continu aanvullen van hun rugzak met trends en nieuwe inzichten, bieden de nodige verrijking om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken voor de klant. Daarnaast liggen het risico van de opleiding en de bijbehorende kosten volledig bij VODW. Een mooie manier om een flexibele aanvulling op de bestaande activiteiten om deze te versnellen of om een goede start met data te kunnen maken.

Speciaal voor sportorganisaties hebben VODW en Firma Leef! de handen ineengeslagen. Firma Leef! heeft daarom de mogelijkheid dit unieke programma ook aan te bieden aan sportorganisaties, tegen een gunstig tarief.

Kijk voor meer informatie ook op www.datatalents.nl/bedrijven. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Margot. Zij en Sander van der Hoek van VODW vertellen je er graag meer over.

Meer weten over het VODW Data Science Talent Program?

Fout: Contact formulier niet gevonden.