Voor in de Dikke van Dale;

Spor-ter-mar-ke-ting

Download het Whitepaper

Spor-ter-mar-ke-ting:

het geheel van activiteiten dat erop gericht is om (nog niet-) sporters in beweging te brengen en houden.

Previous

Next

Home

Onze ambitie.

Firma Leef! heeft de ambitie meer mensen te laten genieten van sport. Niet alleen als fan of toeschouwer maar vooral als sporter zelf. Wij ontwikkelen daarom sportergerichte strategieën, concepten en ideeën die mensen in beweging brengen én houden. Dit doen we in opdracht van (sport-) organisaties. Daarnaast ontwikkelen en introduceren we zelfstandig vernieuwende sporterconcepten. Onze focus is multisport. We kleuren graag buiten de lijnen van de sportvelden en geloven in kruisbestuiving tussen sporten én met de wereld daarbuiten. Ons startpunt is namelijk de sporter zelf; niet de sport. Sportermarketing noemen we dat.

Firma Leef! zoekt talent en ervaren toppers

Firma Leef! is altijd op zoek naar inspirerende mensen om mee samen te werken. Ben jij of ken jij een echte tech specialist, datascientist en/of creatief met drive en passie voor sport?! Daar drink ik graag een keer een kop thee mee.

Kop thee?

Sportermarketing

Sportermarketing bestaat volgens Firma Leef! uit 4 onderdelen: Het begint met sporterinzichten (1) en het eindigt nooit. Een juiste sporterstrategie (2), ingevuld met winnende sporterconcepten (3) en tot leven gebracht met memorable sporterexperiences (4) zorgt er namelijk voor dat sporters terug blijven komen. En dat is ons doel: sporters die blijvend genieten van sport. Deel jij dit doel? Firma Leef! helpt je graag deze te realiseren.

Sporterinzichten

Sporterstrategie

Sporterconcepten

Sporterexperience

Schrijf je in voor Sporterupdates van Firma Leef!

Wij zijn trots op onze samenwerking met…

In the sportlight.

  • Missing Consumer Key - Check Settings